www.GiBud.no             
Faglitteratur
 Vis treff med   Søk i objektbeskrivelse
GiBud.no : Bøker : Faglitteratur : Alle
 Liste 
    
 
 
 
Gjeldende auksjonstid er:19.04.2018 23:32:36 19.04.2018 23:32:38
 Auksjoner 
Klikk kolonneoverskrift for å sortere listen stigende eller synkende
ID  Kolonne sortert i synkende rekkefølge
 
Bud Ingen
Standard Auksjon  1660624
Religion
Bildekr 60,00029.04.2018 12:07:00
Standard Auksjon  1660275
Religion
Bildekr 40,00023.04.2018 02:37:00
Standard Auksjon  1660154
Lokal historie og slektshistorie
Bildekr 40,00028.04.2018 21:40:00
Fastpris  1659949
Religion
Bildekr 50,00008.05.2018 18:24:00
Standard Auksjon  1658907
Jakt og fiske
Bildekr 10,00006.05.2018 20:36:00
Standard Auksjon  1657965
Kunst og kunstindustri
Bildekr 250,00020.04.2018 21:51:00
Standard Auksjon  1651966
Mat og drikke
Bildekr 20,00030.04.2018 20:37:50
Standard Auksjon  1651964
Mat og drikke
Bildekr 30,00030.04.2018 20:37:49
Standard Auksjon  1651961
Mat og drikke
Bildekr 40,00030.04.2018 20:37:49
Standard Auksjon  1651959
Mat og drikke
Bildekr 60,00030.04.2018 20:37:49
Standard Auksjon  1651958
Mat og drikke
Bildekr 35,00030.04.2018 20:37:49
Standard Auksjon  1651955
Mat og drikke
Bildekr 30,00030.04.2018 20:37:48
Standard Auksjon  1637520
Bibliografier & litteraturhistorie
Bildekr 40,00021.04.2018 15:14:46
Standard Auksjon  1637352
Sjøfart
Bildekr 30,00021.04.2018 12:29:51
Standard Auksjon  1637345
Lokal historie og slektshistorie
Bildekr 60,00021.04.2018 12:14:41
Standard Auksjon  1637340
Religion
Bildekr 40,00020.04.2018 12:13:53
Standard Auksjon  1637336
Lokal historie og slektshistorie
Bildekr 120,00021.04.2018 11:45:49
Standard Auksjon  1637323
Hus & hage
Bildekr 25,00021.04.2018 11:29:46
Standard Auksjon  1637200
Politikk
Bildekr 40,00021.04.2018 10:36:53
Standard Auksjon  1637196
Historie
Bildekr 40,00021.04.2018 10:29:41
Standard Auksjon  1629555
Biografier
Bildekr 200,00025.04.2018 11:31:40
Standard Auksjon  1628138
Lokal historie og slektshistorie
Bildekr 8,00022.04.2018 23:18:22
Standard Auksjon  1628136
Krigen 1940 til 1945
Bildekr 8,00022.04.2018 23:18:22
Standard Auksjon  1628133
Bibliografier & litteraturhistorie
Bildekr 8,00022.04.2018 23:18:22
Standard Auksjon  1628131
Historie
Bildekr 8,00024.04.2018 14:56:24
Standard Auksjon  1628129
Biografier
Bildekr 8,00024.04.2018 14:56:24
Fastpris  1622617
Historie
Bildekr 190,00023.04.2018 16:00:53
Fastpris  1622578
Historie
Bildekr 190,00023.04.2018 15:30:03
Fastpris  1622080
Annen faglitteratur
Bildekr 74,50025.04.2018 22:07:10
Fastpris  1622075
Oppslagsverk og leksikon
Bildekr 495,00025.04.2018 22:07:09
Standard Auksjon  1619038
Historie
Bildekr 50,00004.05.2018 15:59:53
Standard Auksjon  1619036
Annen faglitteratur
Bildekr 40,00004.05.2018 15:37:11
Standard Auksjon  1619033
Lokal historie og slektshistorie
Bildekr 60,00004.05.2018 15:37:11
Standard Auksjon  1616837
Kunst og kunstindustri
Bildekr 30,00002.05.2018 22:29:56
Standard Auksjon  1616831
Historie
Bildekr 15,00002.05.2018 22:29:56
Standard Auksjon  1616830
Historie
Bildekr 15,00002.05.2018 22:29:56
Standard Auksjon  1616829
Øvrige reiseskildringer
Bildekr 20,00002.05.2018 22:29:56
Standard Auksjon  1616813
Biografier
Bildekr 40,00002.05.2018 22:29:56
Standard Auksjon  1616808
Biografier
Bildekr 40,00002.05.2018 22:29:55
Standard Auksjon  1616733
Krigen 1940 til 1945
Bildekr 60,00002.05.2018 21:29:59
Standard Auksjon  1616728
Krigen 1940 til 1945
Bildekr 50,00002.05.2018 21:29:59
Standard Auksjon  1616726
Krigen 1940 til 1945
Bildekr 60,00002.05.2018 21:29:58
Standard Auksjon  1616713
Religion
Bildekr 40,00002.05.2018 20:37:11
Standard Auksjon  1616707
Krigen 1940 til 1945
Bildekr 40,00002.05.2018 20:37:10
Standard Auksjon  1616704
Jakt og fiske
Bildekr 35,00002.05.2018 20:37:09
Standard Auksjon  1616633
Religion
Bildekr 35,00020.04.2018 20:07:02
Standard Auksjon  1614648
Religion
Bildekr 5,00003.05.2018 11:37:02
Standard Auksjon  1607201
Annen faglitteratur
Bildekr 10,00020.04.2018 22:30:16
Standard Auksjon  1607109
Jakt og fiske
Bildekr 40,00002.05.2018 21:45:09
Standard Auksjon  1607105
Jakt og fiske
Bildekr 380,00002.05.2018 21:45:09
Forrige 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  +Neste
 
GiBud.no  |  Søk  |  Bli medlem  |  Din Side  |  Din Postkasse  |  Hjelp

Sist oppdatert: 19.04.2018 23:32:36
www.GiBud.no

Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.no.
Du betaler kun 4% (maks kr 35,- pr objekt) i provisjon ved oppnådd salg.



Bruk som startside                           Legg til i favoritter              

Aktive objekter   Solgte objekter