www.GiBud.no             
Bibliografier & litteraturhistorie
 Vis treff med   Søk bare i kategorien   Søk i objektbeskrivelse
GiBud.no : Bøker : Faglitteratur : Bibliografier & litteraturhistorie : Alle
 Liste 
    
 
 
Gjeldende auksjonstid er:18.07.2018 01:20:42 18.07.2018 01:20:43
 Auksjoner 
Klikk kolonneoverskrift for å sortere listen stigende eller synkende
ID  Kolonne sortert i synkende rekkefølge
 
Bud Ingen
Standard Auksjon  1637520
Bibliografier & litteraturhistorie
B20032018ID102944F1VTDYGCUGWCCP.JPGkr 40,00026.07.2018 16:37:36
Standard Auksjon  1518194
Bibliografier & litteraturhistorie
B15122017ID42828F1CLYVNQBWUSCA.JPGkr 100,00020.07.2018 21:00:03
Standard Auksjon  1504472
Bibliografier & litteraturhistorie
B04122017ID42828F1NETUTJGDSBBK.JPGkr 150,00023.07.2018 23:10:43
Standard Auksjon  674209
Bibliografier & litteraturhistorie
2014B102944F1YTZQOFEF.JPGkr 40,00003.08.2018 00:31:41
Standard Auksjon  672781
Bibliografier & litteraturhistorie
2014B102944F1FFFJDFFW.JPGkr 15,00029.07.2018 18:37:27
 
GiBud.no  |  Søk  |  Ny annonse  |  Bli medlem  |  Din Side  |  Din Postkasse  |  Hjelp

Sist oppdatert: 18.07.2018 01:20:42
www.GiBud.no

Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.no.
Du betaler kun 4% (maks kr 35,- pr objekt) i provisjon ved oppnådd salg.



Bruk som startside                           Legg til i favoritter              

Aktive objekter   Solgte objekter