www.GiBud.no             
 Vis treff med   Søk i objektbeskrivelse
3 STK DYNARY GEITMELK SÅPE 70g      Annonse nr: 1796171
Velg bildeVelg bilde
  

Valgt bilde

 

Beskrivelse

3 STK DYNARY GEITMELK SÅPE 70g

EKTE BEAUTY SOAP FRA THAILAND MED GEITMELK

1. Renser forsiktig likevel dypt:

Geitmelksåpe inneholder ingen sterke vaskemidler eller skadelige kjemiske forbindelser. Melkesyrebestanddelen i ren geitmelk er kjent for å spille en nøkkelrolle i å rense huden vår ved å eliminere urenheter. Den inneholder også alfahydroksysyrer som bryter ned bindingene mellom døde celler og fjerner det dype overflatelaget av huden for å gi huden et knirkende rent utseende. Dessuten er disse såpene rike på naturlige ingredienser, som jobber forsiktig uten å forårsake overdreven tørrhet.

2. Gir sunn og næret hud:

Geitmelk er fullpakket med vitaminer som A, B1, B6, B12, C, D, E osv., og mineraler som sink, kobber, jern, selen etc. Bortsett fra det inkluderer det også fettsyrer, aminosyrer, sitronsyre, antioksidanter og enzymer. Alt dette trengs ikke bare for kroppen vår, men er også viktig for huden vår. Men den beste delen er at geitmelk kan trenge raskt inn på overflaten av huden og gi hvert av vevene tilstrekkelige mengder næringsstoffer. Kort sagt, vanlig bruk av geitmelk såpe kan mate huden og nærme den fra innsiden.

3. Holder huden myk og fuktig:

Geitmelk i seg selv er en mykgjørende og en naturlig fuktighetskrem som umiddelbart absorberes av huden og skaper en fuktighetsbarriere for å holde den myk, glatt og smidig i lengre tid. Den er fylt med proteiner, fettsyrer og glyserin, som bidrar til dets superfuktende og fuktighetsgivende egenskaper. Omvendt, kremaktig tekstur av såpe gir en luksuriøs mykhet ved å penetrere det øvre lag av huden, og når de sprekker og spalter som dannes mellom cellene ganske enkelt.

4. Forhindrer tidlig aldring

Ved å være rik på kraftige antioksidanter, som vitamin A, vitamin C og vitamin E, kan geitemelk holde kroppen fri for oksidative skader forårsaket av frie radikaler. Det eliminerer også laget av døde celler fra overflaten av huden vår og avslører de nye cellelagene under. Begge disse resulterer i forsinket aldring og blir kvitt for tidlig tegn på aldring som utseendet på fine linjer, rynker, solflekker osv.

5. Holder huden kvisefri:

Ifølge eksperter er geitmelksåpe i stand til å gi tøff konkurranse til andre anti-bakterielle såper tilgjengelig i markedet, spesielt når det gjelder behandling av kviser og urenheter. De melkeproteiner som er tilstede i produktene, har fantastiske anti-mikrobielle egenskaper, noe som bidrar til å forhindre vekst av kvise-forårsakende  bakterier og ta knekken på dem som allerede er på huden din.

6. lindrer irritasjon og betennelse:

Regelmessig bruk av geitmelksåpe kan være nyttig for å lindre hudbetennelse. Geitemelk er kjent for å ha sterke antiinflammatoriske egenskaper på grunn av tilstedeværelsen av fettmolekyler i den. Dessuten omfatter det ikke kjemiske tilsetningsstoffer. Så, selv personer med sensitiv hud kan bruke den uten å bekymre deg for irritasjon eller betennelse.

7. Helbreder hudinfeksjoner raskt:

Som sagt i det forrige punktet, kan geitmelk berolige huden vår uten å forårsake kløe. På den annen side gir det også effektive anti-mikrobielle effekter. Derfor kan såpen laget av den lett brukes til å helbrede hudinfeksjoner, som rosacea, eksem, psoriasis og kontaktdermatitt raskere.

8. Opprettholder pH-balanse av huden:

Geitmelk bidrar til å balansere pH-nivået i kroppen perfekt. Det har blitt funnet at geitmelk inneholder en viss fettsyre som heter kaprylsyre, som senker pH-balansen i såpen og gjør den nesten lik den i menneskekroppen. Som et resultat kan huden vår absorbere de fleste næringsstoffene fra såpen og forhindre at bakteriene angripes.

9. Reparasjoner skadet hud raskere:

Geitmelk er beriket med alfahydroksylsyrer, som fjerner døde hudceller og stimulerer veksten av friske nye celler i kroppen vår. Det hjelper i å reparere skadet hud, noe som gir en ung og levende utseende.

10. Beskytter mot hudkreft:

Geitmelk såpe inneholder mye selen, som ble bevist av forskere, kan beskytte huden mot de skadelige ultrafiolette strålene i solen, og holder hudkreft i sjakk.

Varens vekt 246g. Frakten er vektbasert så ved kjøp av flere enheter, vil den faktiske frakten + embalasje legges til.

Betaling og forsendelse: Forskudd til bankkonto.
Jeg tilbyr IKKE postoppkrav, da det viser seg med at en del kunder ikke henter pakken og det koster meg dyrt både i frakt og ventetid.

Sendes fra mitt hjem i Thailand. Ønskes dette sendt med sporing er tillegget kun kr. 20.- Alle forsendelser med vanlig post er på kjøpers risiko. Leveringstiden er normalt ca. 5-7 hverdager, men forsinkelser i posten kan oppstå og selger kan naturligvis ikke påvirke den tiden posten bruker. Sender post 2 ganger pr. uke.
Objektets tilstand
Nytt i original embalasje
Betaling
Forskuddsbetaling
Fraktkostnader
kr 49,00
Kjøper betaler
Leveringsvilkår
Sendes over hele verden
AuksjonstypeMultiobjekt Auksjon Multiobjekt
Utropspriskr 39,00  
Antall tilgjengelig: 100 stk.
Slutter omAnnonsen er avsluttet
Startet13.07.2019 15:06:04         
Slutter20.07.2019 15:06:04
Bud nå0  
Annonse vist157
3 STK DYNARY GEITMELK SÅPE 70g
Annonse nr: 1796171
Auksjonen er avsluttet
Se andre auksjoner i denne kategorien
Budliste
Selger:  habanero   Verifisert bruker
Profilbilde
  
Medlem siden: 04.06.1999
Sted: Oslo
Land: NORWAY
Karakterer (326)  Se selgers karakterbok  
Se alle auksjoner fra selger
Se selgers auksjoner i kategorien
 
GiBud.no  |  Søk  |  Ny annonse  |  Bli medlem  |  Din Side  |  Din Postkasse  |  Hjelp

Sist oppdatert: 20.10.2019 17:26:02
GiBud.no

Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.no.
Du betaler kun 4% (maks kr 35,- pr objekt) i provisjon ved oppnådd salg.Bruk som startside                           Legg til i favoritter              

Aktive objekter   Solgte objekter