www.GiBud.no             
 Vis treff med   Søk i objektbeskrivelse
Will & Grace Sesong 1-6      Annonse nr: 2003866
Velg bildeVelg bildeVelg bildeVelg bilde
    

Valgt bilde

 

Beskrivelse
Will & Grace er en Emmy-vinnende og Golden Globe-nominert amerikansk situasjonskomedie som ble sendt fra 1998 til 2006. Serien var en av de første seriene som fokuserte på homoseksualitet, og fikk mye anerkjennelse på grunn av dette. Handlingen er lagt til New York City

Serien handler om advokaten Will Truman og interiørdesigneren Grace Adler, et vennepar som har kjent hverandre siden de studerte på Colombia University. I første episode kommer det frem at Will er homoseksuell, men samtidig at Will og Grace har et svært nært forhold. I begynnelsen er Grace forlovet med Danny, men Will mener at han er gal mann for henne på grunn av sterkt ulik personlighet. Etter noe krangel bestemmer Grace seg for først å framskynde, for så å avbryte, bryllupet. Som resultat av dette trenger Grace et sted å bo, og etter noe frem og tilbake, ender hun opp hos Will.

Grace Adler er en noe rotete, hetroseksuell ikke-praktiserende jøde fra Schenectady , tre timers kjøretid nord for New York City. Hun har et eget kontor der hun har én ansatt, Karen Walker. Karen er gift med Stan Walker, en mann med en svært stor formue, og hun jobber hos Grace stort sett for å komme seg unna mann og barn, ifølge henne selv. Karens innsats på kontoret er svært begrenset, men Grace trenger Karens sosiale nettverk til sin forretning. Karen konsumerer store mengder alkohol og mer eller mindre lovlige piller, men er livsglad. Hun er vant til å kritisere Grace for klesvalget og håret, men under kritikken ligger det en respekt og muligens også vennskap.

Will Truman er korrekt antrukket og veldig ryddig. Han har få eller ingen fakter som knytter ham til stereotypisk homoseksualitet. Han har i begynnelsen et eget advokatbyrå, og han får ofte besøk av sin venn Jack McFarland, som er langt mer outrert homoseksuell enn Will. Jack er kontinuerlig arbeidsledig, med småjobber fra tid til annen. Jack har også svært mange, og korte, affærer, og er også uten økonomisk sans. Utover i serien mister Will kontoret sitt etter at hovedklienten trakk seg, men han blir ansatt i et advokatfirma.

Jack møtte relativt tidlig Karen, og de to kom svært godt overens. Begge er bekymrings- og ansvarsløse, begge har en stor porsjon skadefryd, begge er opptatt av overflatiske ting og begge liker å bruke penger. 


DVD'ene er ingen riper, og fint behandlet. Dessverre er det ikke norsk tekst på disse. Kun engelsk tale. 


Objektets tilstand
Se beskrivelse
Betaling
Forskuddsbetaling
Fraktkostnader
kr 175,00
Kjøper betaler
Leveringsvilkår
Sendes kun innenlands
AuksjonstypeStandard Auksjon Standard
Utropspriskr 1,00  Minstepris ikke oppnådd
Antall tilgjengelig: Ingen
Slutter omAnnonsen er avsluttet
Startet10.02.2019 19:16:24         
Slutter12.03.2019 19:16:24
Bud nå0  
Annonse vist214
Will & Grace Sesong 1-6
Annonse nr: 2003866
Auksjonen er avsluttet
Se andre auksjoner i denne kategorien
Budliste
Selger:  Annki87
Profilbilde
  
Medlem siden: 15.09.2015
Sted: Oslo
Land: NORWAY
Karakterer (5)  Se selgers karakterbok  
Se alle auksjoner fra selger
Se selgers auksjoner i kategorien
 
GiBud.no  |  Søk  |  Ny annonse  |  Bli medlem  |  Din Side  |  Din Postkasse  |  Hjelp

Sist oppdatert: 23.08.2019 22:39:20
GiBud.no

Det er GRATIS å opprette auksjoner på GiBud.no.
Du betaler kun 4% (maks kr 35,- pr objekt) i provisjon ved oppnådd salg.Bruk som startside                           Legg til i favoritter              

Aktive objekter   Solgte objekter